Anthem zamaknjen v prvo četrtino 2019; letos nov Battlefield

Razvijalec Bioware ter založnik Electronic Arts sta imela sprva plane poslati težko pričakovano tretjeosebno MMO streljanko Anthem, na police trgovin konec leta 2017. A očitno to ni bilo dovolj časa za razvoj in glede na ogromne kritike, ki trenutno dežujejo na konkurenta Destiny 2 (po katerem naj bi se Anthem zgledoval), je mogoče Bioware pogledal svoj izdelek in se odločil, da še ni dovolj spoliran za igričarsko množico.

Špil bo tako izšel v prvi četrtini 2019 kar pomeni nekje med 1. januarjem ter 31. marcem. Čeprav o Anthem še ni znanega veliko, si lahko spodaj ogledate vzdušni igralni napovednik iz katerega je moč uvideti, o kakšni sorti igre bo govora leta 2019.

Electronic Arts je napovedal tudi novo Battlefield igro. Zadnji del, Battlefield 1, je izšel 2016, nadaljevanje pa se pričakuje med 1. oktobrom in 31. decembrom 2018. V katerem obdobju se bo dogajal novi Battlefield še ni znano, je pa Anthem bil verjetno zamaknjen ravno zato, da ne bi oba velika naslova izšla ob istem času kar seveda ne bi bilo idealno za prodajno uspešnost obeh iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime