Bungie je naznanil podroben načrt za Destiny 2

Razvijalci igre Destiny 2 so naznanili podroben načrt, kako bodo potekale posodobitve in razni dogodki vse do meseca maja. Temu bo sledila druga razširitev Gods of Mars, skladno s tretjo sezono. Na Bungie ter njihov zadnji projekt trenutno dežuje gora pritožb zato se je razvijalec zavzel prinesti čimveč popravkov. Trenutno je izšla posodobitev 1.1.2, ki je prinesla “Masterwork” oklep, zmanjšane zahteve za “Illuminated engram” in nove t.i. “Perks” v raid oklepe.

S prihodom 1.1.3, 1.1.4 in 1.2.0 posodobitev, se bodo razvijalci pošteno namučili, saj bo prišlo kar nekaj stvari v prihajajočih mesecih. Direktor Christopher Barrett pravi, da  se bodo datumi  lahko malček spremenili, ampak kar se tiče same vsebine, pa naj bi ostalo isto.

Destiny 2 podrobnostni načrt

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!