Battalion 1944 ima resne težave s strežniki

Battalion 1944 si je zadal preprosto a obenem težavno nalogo: ujeti spet čar klasičnih večigralskih streljank, kjer je včasih prevladoval Call of Duty 2. Igra, ki je postavljena v obdobje druge svetovne vojne, je pred kratkim izšla v načinu Zgodnjega Dostopa na Steamu a že takoj na začetku so jih napadli problemi s strežniki. Velik naval ob izidu je igralcem onemogočil vstop v spopade in razvijalec Bulkhead Interactive je bil primoran izdati javno opravičilo.

Vodja studia, Joe Brammer, je prevzel krivdo nase saj ni dovolj investiral v strežnike. Pravi, da preprosto ni pričakoval toliko ljudi in se zato opravičuje:

“Celotno zadevo smatram kot nesprejemljivo zato se vam tudi opravičujem. Sram me je, da sem dvomil vase in v svojo ekipo saj nisem pričakoval, da bomo prodali toliko izvodov in da bomo imeli tako zasedene strežnike.”

Situacija se sicer počasi izboljšuje in strežniki ne padajo več a poročajo o kar dolgih čakalnih vrstah za v igro. Razvijalec baje pospešeno dela na optimizaciji in glede na to, da je naslov še v Zgodnjem Dostopu, jim za vse skupaj ne gre spet preveč zameriti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime