Mesečni Humble Bundle vsebuje Dark Souls 3 za 12€

Če si v mesecu februarju omislite naročnino za Humble Bundle boste prejeli popularno in težavno RPG igro Dark Souls 3. Poleg osnovne igre, boste poleg prejeli še DLC Ashes of Andariel, v ponudbo pa  žal ni vključen drugi DLC, The Ringed City.

Seveda pa to ni edina igra, ki jo boste prejeli ta mesec a zaenkrat so ostale še skrivnost. Vsekakor je takšna cena več kot odlična, glede na to da Dark Souls 3 še vedno drži polno ceno na Steamu in samo dodatek Ashes of Andariel bi vas koštal več (trenutno 14.99€) kot pa tale akcija.

Humble Bundle je na splošno super zadeva. Poleg ugodnih cen, lahko namenite del denarcev tudi dobrodelnim organizacijam, redno pa v mesečnih paketih prejmete zelo dobre igre. Prejšnji mesec so naročniki prejeli Civilization 6 + 2 DLC paketa, Life is Strange, Owlboy, TacomaSnake Pass, The Norwood Suite in Fortune 499. Še nekaj časa je na voljo tudi Rockstar Games paket, kjer za 1€ prejmete Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Manhunt in Max Payne igre medtem ko za 15€ prejmete še Grand Theft Auto IVGrand Theft Auto: Episodes from Liberty CityL.A. Noire: DLC Bundle ter Max Payne 3.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime