Hekerji napadajo Fortnite

Če spremljate “subreddit” za popularno mrežno Battle Royal streljanko, Fortnite, boste opazili zanimiv trend. Namreč v zadnjih časih se pojavlja veliko tem, kjer se uporabniki pritožujejo nad zlomljenimi računi, saj so jim hekerji vdrli v zasebnost ter nakupili na stotine dolarjev igrine valute, imenovane “V-Bucks”.

Razvijalec Epic se je hitro odzval in povrnil izgubljeni denar vendar očitno je sistem šibek in potrebne bodo dodatne mere zaščite. Tako je Epic že najavil, da dela na dvo-stopenjski avtorizaciji, ki jo ponuja že velika mera drugih aplikacij in iger. Čeprav pospešeno razvijajo dodatno zaščito, ta še nima določenega datuma izida. Do takrat vam ne ostane drugega kot da budno spremljate svoj račun in po potrebi zamenjate geslo, še posebej če imate na svoj račun vezano kreditno kartico.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!