Playerunknown’s Battlegrounds: razvijalci so izdali zanimivo statistiko

Trenutno najbolj popularna igra za osebne računalnike se še vedno prodaja kot za šalo. Razvijalci so prodali kar 26 milijonov izvodov, kar je zneslo 700 milijonov ameriških zelencev dobička, igralci pa so časovno “zapravili” kar 2,7 milijard ur.

Že v samem začetku, ko je PUBG izšel na platformi Steam v Zgodnjem Dostopu, je prinesel kar 3.1 milijonov sočasnih igralcev ter prodal 26 milijonov kopij za osebne računalnike in konzolo Xbox One. Poleg tega nam infografika pokaže še, da je bila ponev za cvrtje prava morilka, pomorila je kar 13 milijonov igralcev. Uporabljenih je bilo 10 milijard povojev, z Dacio pa smo opravili 4 milijarde voženj. Najbolj priljubljena puška je M416, opremljena je bila kar 55 milijard krat, igralci pa do dosegli 130 milijonov zmagovalnih piščančjih večerij.

PUBG lahko kupite na platformi Steam za 29,99€.

PUBG statistika

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!