Playerunknown’s Battlegrounds: razvijalci so izdali zanimivo statistiko

Trenutno najbolj popularna igra za osebne računalnike se še vedno prodaja kot za šalo. Razvijalci so prodali kar 26 milijonov izvodov, kar je zneslo 700 milijonov ameriških zelencev dobička, igralci pa so časovno “zapravili” kar 2,7 milijard ur.

Že v samem začetku, ko je PUBG izšel na platformi Steam v Zgodnjem Dostopu, je prinesel kar 3.1 milijonov sočasnih igralcev ter prodal 26 milijonov kopij za osebne računalnike in konzolo Xbox One. Poleg tega nam infografika pokaže še, da je bila ponev za cvrtje prava morilka, pomorila je kar 13 milijonov igralcev. Uporabljenih je bilo 10 milijard povojev, z Dacio pa smo opravili 4 milijarde voženj. Najbolj priljubljena puška je M416, opremljena je bila kar 55 milijard krat, igralci pa do dosegli 130 milijonov zmagovalnih piščančjih večerij.

PUBG lahko kupite na platformi Steam za 29,99€.

PUBG statistika

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!