Tom Clancy’s Rainbow Six Siege dobiva brezplačni vikend

Ubisoft je pred kratkim najavil, da bo njihova popularna večigralska streljanka kmalu prejela brezplačni vikend. V tem času si bodo igralci lahko povsem brezplačno prenesli igro, jo dodobra stestirali in nato, vsaj založnik tako upa, tudi kupili. Brezplačni vikend se bo začel 15. februarja, trajal pa bo vse do 18. februarja. Ves vaš napredek v zastonjski verziji se bo seveda prenesel nato v polno različico igre.

Skladno s to najavo, je Ubisoft razodel nove informacije glede posebnega, sodelovalnega dogodka imenovanega “Operation Chimera”.Ta bo na voljo za testiranje 19. februarja, končna verzija pa bo izšla 6. marca, trajala pa bo do 3. aprila. V temu dogodku bo ekipa do treh igralcev morala infiltrirati v “Quarantine Zone” v Mehiki, kjer se bodo morali boriti proti izven zemeljski grožnji, ki je lokalne prebivalce spremenila v hodeče monstrume.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!