Grand Theft Auto V je prodal že 90 milijonov kopij

Založnik Take-Two je objavil prodajne rezultate za zadnjo četrtino 2017 in seveda so nas vse najbolj zanimale prodajne številke njihovega najbolj prepoznavnega naslova. In Grand Theft Auto V ni razočaral, saj je po petih letih od izida prodal že neverjetnih 90 milijonov kopij. Samo v letu 2017 je GTA V našel kar 15 milijonov kupcev, kar je naravnost osupljivo za naslov, ki je že kar nekaj star in ki redko zniža svojo ceno.

Razlog, da je igra po vsem tem času še vedno tako popularna, je očiten. To je seveda GTA Online, večigralska komponenta osnovne igre, ki prinaša rekordne dobičke s pomočjo mikro-transakcij. Ne samo, da GTA Online drži zdravo populacijo ampak le to še povečuje, saj se je Take-Two kak mesec nazaj hvalil, kako je bil december najbolj uspešen mesec v zgodovini njihovega medmrežnega naslova.

Glede na to, da Grand Theft Auto V še dolgo ne bo izginil iz prodajnih lestvic, so sanje o nasledniku, šestici, zaenkrat lahko samo sanje. A oboževalci Rockstar iger se boste lahko kmalu potešili z njihovo naslednjo igro, Red Dead Redemption 2, ki izide 26. oktobra 2018.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime