Vampyr dobil datum izida

Založnik Focus Home Interactive ter razvijalec DONTNOD Entertainment, znan po svoji avanturistični seriji Life is Strange, sta končno oznanila datum izida za svojo prihajajočo igro Vampyr. Špil bo tako na voljo za preigravanje poleti, natančneje 5. junija.

Vampyr nas bo postavil v škornje tipčka z imenom Jonathan Reid, doktorja, ki se je spremenil v vampirja. Ta bo neprestano v moralni zadregi, saj se bo moral odločiti ali bo svojim pacientom pomagal ali pa jim bo spil rdečo, vročo dragocenost. Vampyr bo vseboval bojevanje, napredovanje lika, dialoge ter moralne odločitve. Razvijalec se močno trudi spariti igralnost in zgodbovno plat, s pomočjo unikatnih igralnih prijemov. Mesto dogajanja bo London v letu 1918 med pohajkovanjem španske gripe kar bo seveda špilu dalo unikatno in moreče vzdušje.

Razvijalec tudi pridno izdaja kratke epizode na YouTubu, ki nam odkrivajo osamo ozadje igre. Na voljo so že štirje deli, kjer si zadnjega, imenovanega Stories from the Dark, lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!