Monster Hunter World postal najbolje prodajan naslov v Capcomovi zgodovini

Založniku Capcom, ki stoji za serijo iger Resident Evil, se danes gotovo zadovoljno nasmiha ob uspehu njihovega zadnjega naslova, Monster Hunter World. Ta je postal očitno pravi prodajni hit, saj so v prvih treh dnevih v trgovine poslali kar 3 milijone kopij igre, založnik pa se hvali, da so do danes poslali že 6 milijonov. To seveda ne pomeni, da se je toliko izvodov igre tudi prodalo a je vseeno zelo dober pokazatelj na uspešne prodajne rezultate. Seveda se bodo zaslužki še zvišali ko izide PC verzija kasneje letos.

Monster Hunter World trenutno sedi na samem vrhu Xbox-ove trgovine, kjer je prehitel hudo popularno streljanko Players Unknown’s Battlegrounds, na vrhu prodajne lestvice pa je tudi na PlayStation 4 konzoli. Capcom je tako navdušen nad naslovom, da je ob izidu ponudil 50.000 funtov tistemu, ki pošlje dokazni slikovni material o resnični pošasti. Pogumneži so se že podali na lov za Bigfooti, Loch Ness pošastmi ter Chupakabrami. Zaenkrat nagrade še ni prevzel nihče.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!