Egress bo Battle Royal igra, ki bo vsebovala bojevanje, podobno Dark Souls seriji

Razvijalec Fazan Games je napovedal zanimivo RPG igro, ki bo vsebovala “Battle Royal” način, obljubljajo pa bojevanje, ki bo nekje na ravni Dark Souls iger.

Engress se bo dogajal v alternativnem vesolju, ki bo podoben viktorijanskem obdobju, za vzdušje pa bo skrbela grozljiva atmosfera, ki bo črpala svoj navdih iz Lovecraftove mitologije. Tako, da si razvijalci ne sposojajo idej samo iz Dark Souls franšize ampak očitno tudi iz igre Bloodborne, FromSoftove druge mojstrovine.

Igralci bodo lahko raziskovali hiše, ulice ter kanalizacijo bodisi sami ali pa v družbi drugih igralcev. Nastopali bomo v koži herojev, vsak od njih pa bo imel svoje sposobnosti in orožja. Boj bo bil “na blizu”, torej lahko pričakujemo vrsto mečev, sekir ter drugih, bolj eksotičnih izvedenk, upoštevati pa bo treba opremo ter slabosti ter prednost le-te pri nasprotnikih.

Kako bo izpadla ta formula igralnih pristopov bom izvedeli enkrat letos, sedaj pa se že lahko prijavite na prihajajočo zaprto beto.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!