Camelot Unchained: Beta se bo začela 4. julija

V najbolj vročem času so se razvijalci City State Entertainment odločili za prehod njihovega odprtega sandbox MMORPG-ja iz alfe v beto, kar je velik korak naprej za celotno MMORPG skupnost, katera v današnjih časih zelo peša.

Razvijalci so se potrudili in odpravili kar nekaj pomembnih stvari:

  • Dober pregled financ celotnega projekta.
  • Izboljšano Sporočanje v igri, ki bo inženirjem pomagal pri izdelovanju boljše uporabniške izkušnje.
  • Odpravljanje nestabilnosti in hroščev na strežnikih
  • Dodanih je bilo več administratorskih ukazov, ki bo bodo izboljšali testiranje uporabniške izkušnje.
  • Dodane so bile nove animacije za vsa enoročna orožja.
  • Kreiranje lika je postalo še boljše

Za tiste, ki niste seznanjeni z igro Camelot Unchained vam lahko povemo, da gre za pravi odprt “sandbox” MMORPG, kjer si bomo sami krojili usodo. Na voljo bomo imeli tri frakcije in ogromno število ras in razredov. Poleg tega bo imelo veliko vlogo rokodelstvo in PvP, kjer se bomo lahko borili kar 100vs100vs100.  Povedati je še treba, da je igra zaživela preko platforme Kickstarter, kjer so dobili kar 2,2 milijona ameriških dolarjev in s tem začeli izdelovanje.

Trenutno jo lahko kupite za 35$, a ta vam bo omogočil dostop v drugo beto. Če želite pričeti z igranjem 4. julija 2018, boste morali odšteti kar 60$. Za tiste najbolj zagrizene, so razvijalci naredili tudi paket, ki stane 190$ in vam da kar 36 mesecev naročnine, po temu pa plačujete mesečno naročnino samo 1$ na leto, kar je seveda odlična ponudba, če je to vaša sanjska igra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime