Dead Space je brezplačen na platformi Origin

Eno najboljših srhljivk iz leta 2008 si je mogoče prenesti na svoj računalnik preko platforme Origin.  Gre za zgodbo lika imenovanega Isaac Clarke, celotno dogajanje je postavljeno v prihodnost in vse skupaj se prične na veličastni vesoljski ladji, ko ta pade v roke Marker-ja. Če še niste odigrali te odlične srhljivke, ne odlašajte več, ker vas ne bo razočarala.

Založnik Electronic Arts se počuti velikodušno in je tako ponudil prvi del povsem brezplačno. Če vas enica prepriča v nadaljevanje avanture, lahko dobite Dead Space 2  za 9,99€  in Dead Space 3 za isto ceno.

Ne pričakujte grafične podobe kot jo poznamo danes v podobnih igrah, lahko pa pričakujete odlično grozljivko, katera vas bo držala pod adrenalinskim pritiskom in vaše noči bodo nenadoma postale še daljše.

Če vas zanima, zakaj menimo da je Dead Space serija ena najboljših srhljivk, si lahko preberete naš obsežni prispevek na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!