V razvoju je PC Building Simulator

EVGA, MSI, Cooler Master in še druga podjetja razvijajo zanimivo igro, v kateri bomo lahko v virtualnemu svetu zgradili svoj sanjski osebni računalnik. Glede na to, da igro razvijajo velika imena v igričarski industriji, lahko pričakujemo dobro narejen produkt, ki bo marsikoga navdušil nad izdelovanjem osebnih računalnikov. Igra bo narejena za začetnike in vas bo vodila po korakih do sestavljenega računalnika.

PC Building Simulator bo izšel na platformi Steam 27. marca in bo označen kot igra Zgodnjega Dostopa, kar pomeni da ne bo dokončan produkt in bo vseboval tudi hrošče. Če vam je sestavljanje računalnikov v veselje in nimate denarja za kupiti vsak teden novega, bo igra kot naročena za vas.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!