Blizzard pripravlja “nekaj” v povezavi z Warcraft III

Govorice, da se nekaj pripravlja glede fantazijske RTS igre Warcraft III že nekaj časa krožijo po spletu. Začelo se je s tem, ko je razvijalec Blizzard objavil razpis za delo oblikovalca, ki “bo vdihnil originalno dušo naših klasik v nove formate”. Tako smo najprej prejeli predelavo originalne Starcraft igre a Blizzard se očitno ne bo ustavil samo tam.

Pred kratkim so profesionalni Warcraft III igralci kot so Foggy, Happy in HawK prejeli povabilo na skrivni Warcraft III dogodek. Igralci zaradi podpisane pogodbe o zadevi ne smejo preveč razodeti a pričakujejo, da bodo tam prejeli nekakšno najavo glede Warcraft serije. Seveda vsi upamo na štirico kar pa je v bistvu zelo malo verjetno saj World of Warcraft še vedno prinaša težke denarce in bi s takšno igro najverjetneje izgubili nekaj naročnikov. Bolj verjetno se gre za predelavo Warcraft trojke, ki je sicer še danes precej igran naslov a bi mu zagotovo pasala vizualna nadgradnja ter ponovno balanciranje vseh štirih frakcij.

Kdaj se bo ta dogodek odvil še ni znano a zagotovo lahko kmalu pričakujemo nove podrobnosti. Do takrat pa lahko obujamo spomine s pomočjo te legendarne intro scene spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime