Kingdom Come: Deliverance je vizualno degradiran od beta verzije

Kingdom Come: Deliverance sicer še zdaleč ni grd naslov in majhni razvojni ekipi Warhorse Studios je uspelo razviti spodobno grafično igro, ki pa je vseeno veliko bolj navduševala s svojo lepoto v beta verziji.

Pripadnik spletne skupnosti Shazoo, design3d je prikazal spodnje slike, ki kažejo razliko med beta in končno verzijo igre. Trdi da so slike vzete iz iste lokacije, pri istih vremenskih pogojih ter na Ultra High grafičnih nastavitvah.

Razlike so očitne. Opazimo lahko, da je v beta verziji osvetljevanje veliko boljše.Po prikazanem lahko vidimo tudi zmanjšano gostoto vegetacije, ta pa je bila na nekaterih mestih celo zamenjana. Vizualna degradacija v bistvu niti ni tako presenetljiva če vzamemo v obzir, da se je beta verzija zatikala tudi na najmočnejših sistemih. Končna verzija še vedno ni optimizirana tako kot bi morala biti, a škoda da so za boljše sličice na sekundo morali žrtvovati vizualno kakovost naslova.

Sekiramo se pretirano ne, saj bodo zagotovo kmalu prišle modifikacije, ki bodo igri vrnile njen nekdanji sijaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime