Ubisoft zaenkrat ne načrtuje nadaljevanja za Rainbow Six: Siege

Čeprav Rainbow Six: Siege na začetku ni kazal ravno svetle prihodnosti, je igra skozi čas začela postopoma pridobivati na popularnosti in je danes ena najbolj igranih večigralskih streljank. Špil ima dandanes kar 27 milijonov registriranih uporabnikov zato je Ubisoft razodel, da zaenkrat ne načrtuje nadaljevanja. Dvojka bi verjetno samo razdvojila igričarsko bazo zato bodo raje svoje napore vložili v že obstoječ naslov.

Spremembe prihajajo v Standard Edition verzijo igre. Igralci bodo sedaj štartali z 20-timi odklenjenimi operatorji, število zastonjskih operatorjev se bo zvišalo iz 4 na 6, v prihodnosti pa bodo vsi nastavki za orožja brezplačni in odklenjeni že od začetka. Razvojna ekipa bo prav tako ponovno zbalancirala nekatere mape, medtem ko se mapa “Yacht” vrača v “casual” način.

Nadaljevanje bo zagotovo enkrat prišlo a dokler ima originalna igra še tako zdravo populacijo igralcev, se jim to trenutno preprosto ne splača.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!