Age of Empires: Definitive Edition je sedaj na voljo za PC

Založnik Microsoft je lastnikom PC-jev serviral novo dozo strategije v obliki predelave, ki sliši na ime Age of Empires: Definitive Edition.

Predelana igra ne postavi igre samo v višjo resolucijo (sedaj jo je možno poganjati tudi v 4K), ampak tudi povsem predela teksture ter animacije, na voljo pa je tudi vrsta drugih izboljšav. Tako bomo deležni izboljšane umetne inteligence, populacija se bo zvišala na 300 naseljencev, močno pa bo izboljšano tudi upravljanje enot.

Igro bo moč igrati tudi v večigralskem načinu, kjer bo na voljo tudi LAN opcija (ki jo v današnjih igrah redko kdaj vidimo), medtem ko se lahko veselimo izboljšav v enoigralski kampanji. Prisoten bo tudi urejevalnik, kjer bomo lahko sestavljali povsem svoje misije in jih zlahka delili z drugimi igralci.

Age of Empires: Definitive Edition je na voljo ekskluzivno v Microsoftovi trgovini, cena pa je presenetljivo ugodnih 19.99 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime