Vrednostne skrinje oz. “loot boxi” so dandanes vroča polemika, še posebej v igrah s polno cenovno nalepko. A nekako smo do njih bolj milostljivi v igrah, ki so za igranje povsem brezplačne.

Riot, razvijalec huronsko popularne igre League of Legends, je za slednji naslov pred kratkim razkril, koliko odstotkov možnosti imamo za pridobitev določene dobrote, ki jih lahko dobimo ob odprtju takšne vrednostne skrinje. Te se v LoL-u imenujejo “Hextech chests”, njihovo vsebino pa si je moč priigrati z rednim igranjem ali pa jih kupimo za pravi denar.

Več si lahko preberete na njihovi uradni strani, a tule je izseček procentnih možnosti za “običajne” Hextech skrinje:

KAJ JE V HEXTECH SKRINJI?
Tip vsebine % odpiranja
Skin Shard 50 %
Champion Shard 25 %
Emote Permanent 10 %
Ward Skin Shard + 150 Bonus Orange Essence 11.5 %
Summoner Icon Shard + 150 Bonus Orange Essence 3.5 %
BONUS DOBITKI
Gemstone 3.6 %
Bonus Skrinja + ključ 10 %

 

Hextech skrinje bodo stale 125 RP-jev oz. 195 RP-jev za skrinjo in ključ, za skupaj 11 skrinj in ključev pa boste odšteli 1950 RP-jev. Skrinje si lahko prislužite z igranjem različnih herojev, kjer pridobite rank S.

Oglašujte na naših portalih, več info.

Med popravkom 8.7 bodo na voljo tudi “Masterwork” skrinje, kjer so procenti sledeči:

KAJ JE V MASTERWORK SKRINJI?
Tip vsebine % odpiranja
Skin Shard 70 %
525 Orange Essence 10 %
Emote Permanent 10 %
Ward Skin Shard + 150 Bonus Orange Essence 10 %
BONUS DOBITKI
Gemstone 3.6 %
Bonus Skrinja + ključ 10 %

 

“Masterwork” skrinje vas bodo obrale za 165 RP oz. 225 RP-jev za skrinjo in ključ, za 2250 RP-jev pa lahko kupite skupek 11 skrinj ter ključev.

Seveda je zadeta vsebina povsem naključna in lahko se zgodi, da pridobite nekaj, kar si že lastite. Pazite pa tudi na svoje obnašanje, saj si boste z negativno oceno zapravili možnosti za pridobitev teh vrednostnih skrinj.

 

Oglašujte na naših portalih, več info.

1 KOMENTAR

  1. Moram priznati, da nisem preveč dobro pazil na svoje obnašanje, ker te lahko res tiltajo soigralci. Ban 14d sem si zaslužil, a vendar roka v pogači je boljša kot vrabec na strehi, mar ne?

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime