Zanimiv naslov Foundation dobil Kickstarter

Foundation je igra, v kateri bomo gradili srednjeveško mesto. Močno se zgleduje po igrah, kot so Crusader Kings, Europa Universalis in SimCity. Uporablja zelo naraven pristop zidanja mest, kar nam prinese možnost prilagajanja stavb, kot so spomeniki, cerkve, gradovi, hiše in ostalo. Igralec, kot glavni upravljalec rastočega mesta, pa mora biti pazljiv tudi na svojo populacijo ter na razmerje med bogataši, srednjim slojem in nižjim slojem, s tem pa si odklene nove opcije razvoja. Poleg tega bomo v igri našli tudi proceduralno ustvarjanje nalog in dogodkov, ki bodo samo še popestrili dogajanje. Za piko na i bo Foundation vseboval tudi podporo za modifikacije, ki bo samo še dodatno izboljšal igralnost ter omogočil naslovu večjo dolgoživost.

Če vas zanima vizija, ki so si jo zamislili razvijalci Polymorph Games, lahko obiščete njihovo Kickstarter stran in jih podprete. Igra naj bi bila dostopna za vse Kickstarter podpornike oktobra 2018 in izšla naj bi na platformi Steam.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!