5 najbolje prodajanih PS4 iger v 2017

Za nekatere ljudi je igranje iger na konzolah dober način sprostitve stresa, zabave in enostavno uživanja v igrah. A spet drugi ga vzamejo dosti bolj resno, in 2017 se je izkazalo kot odlično leto za oba tabora. Veliko dobrih iger in nadaljevanj, skupaj z visoko prodajo starejših naslovov. Predstavljamo vam PS4 naslove, ki so se v prejšnjem letu najbolje prodajali. Veliko drugih priljubljenih naslovov, kot je na primer Battlefront 2, so pokopali škandali ob izidu, a vseeno vsi izmed naslovov prihajajo iz znanih voda.

 

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII se je znašla na samem vrhu, z več kot 1.000.000.000 $ prihodkov širom sveta in nazivom največ prodanih izvodov v ZDA.

Destiny 2

Destiny 2 je na vrh lestvice prišla le mesec po izidu, a številke so se stabilizirale in jo proti koncu 2017 postavile na drugo mesto. Vsekakor je nadaljevanje po prodanih izvodih hitro preseglo originalno igro.

NBA 2K18

Tretja najbolje prodajana igra je NBA 2K18. Kljub slabim ocenam je ta simulacija košarke uspela doseči interesantne številke, ki so se sčasoma sicer umirile, a jo vseeno postavile na tretje mesto najbolje prodanih iger na tej konzoli.

Madden NFL 18

Madden NFL 18 je samo v prvem tednu po izidu prodala 938.000 izvodov. Nogometni navdušenci širom ZDA so zagrabili toletno iteracijo in jo tako postavili na četrto mesto.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Na petem mestu lahko najdemo Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands. Ta peskovniška akcijska avantura je uspela premagati veliko drugih pričakovanih naslovov, vključno s Horizon: Zero Dawn, For Honor in FIFA 2018.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime