Little Nightmares predstavlja nov napovednik za prihajajoči DLC

Tarsier Studios je izdal nov napovednik za igro Little Nightmares in njen prihajajoči DLC, imenovan The Residence. V samem napovedniku lahko vidimo majhno punčko, ki je ujeta v t. i. “The Maw”. Že samo okolje v posnetku nam da občutek tesnobe in grozljivosti, za piko na i pa poskrbi strahotno igranje na klavir ter smejanje otrok, ki ni prav nič prijetno. Razvijalci so tudi poskrbeli, da bo to zadnji DLC, ki ima namen dokončati zgodbo.

Little Nightmares je srhljivka, ki vas bo med igranjem definitivno večkrat prestrašila. Možno jo je igrati na PC, PlayStation 4 in Xbox One že za 19,99 €. Če so vam všeč grozljivke z zanimivo zgodbo in adrenalinom ali iščete nekaj za igranje pred spanjem, vam jo toplo priporočamo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!