Villagers & Heroes je izšel za iOS

Vedno več je selitev priljubljenih MMORPG-jev na mobilne naprave. Tokrat lahko pozdravimo Villagers & Heroes, ki sedaj deluje tudi na iOS napravah. Razvijalci so postavili nov strežnik, ampak igra še vedno omogoča t. i. “cross-platform” igranje med osebnimi računalniki, android in iOS napravami, kar je seveda odlično in zelo zaželeno.

Villagers & Heroes je MMORPG, s vsebovanimi vsemi zadevami, ki jih najdemo v taki igri, to vključuje tisoče kvestov, različna rokodelstva, gradnjo svojih hiš, na stotine spelov in različne klase. Poleg tega je popolnoma brezplačen, seveda pa vsebuje trgovino, s katero lahko kupujemo razno kozmetiko in druge stvari.

Za iOS naprave si ga lahko prenesete tukaj.

Za Android naprave je na voljo tukaj.

Za PC vas čaka tukaj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!