H1Z1 zapustil zgodnji dostop

Po letih razvoja še en naslov zapušča zadnje čase osovraženi zgodnji dostop (Early Access) ter je tako izšel v polni inačici. Gre za H1Z1, ki nekako velja za začetnika popularnega Battle Royal žanra, v katerem trenutno kraljujeta PUBG ter Fortnite.

H1Z1 je ob polnem izidu dobil povsem nov način igranja, imenovan Auto Royale. Glede na ime lahko sklepate, o čem bo govora.

V Auto Royale se bo na mapi udarilo 30 ekip, razdeljenih v četverice, cilj pa je jasen: preživeti vse druge in biti zadnji stoječi preživeli. Pridobili bomo dve novi vozili: Sedan ter ARV (Armored Recon Vehicle) ter novo orožje LMG (Light Machine Gun), ki bo na voljo samo v Auto Royale načinu. Med streljanjem po nasprotnikih bomo primorani iskati goriva, moč pa bo uporabiti tudi nove trike, kot so turbo pogoni, dimne zavese, oljni madeži ter celo mine. Auto Royale je zaenkrat še v beta verziji in se bo razvijal v skladu z odzivom skupnosti.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!