Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 dobil prvi napovednik

No, v bistvu gre za “dražilnik”, ki prikaže kratek vpogled v to, kaj nas čaka novembra, ko bo animiranka ugledala kinematografe.

Wreck-It Ralph je v prvem delu sledil dvema karakterjema, ki sta skušala odkriti smisel izven svojega programiranja in sta na koncu rešila drug drugega. Šlo je za simpatičen animiran film, ki je bil toplo sprejet pri kritikih in predvsem pri svoji cilji publiki: igralcih.

Dvojka bo šla po stopinjah izvirnika, kjer bosta spet glavno vlogo nosila junaka Ralph (John C. Reilly) ter njegova prijateljica Vanellope (Sarah Silverman). Tokrat bo lastnik njihove arkadne svetove priklopil na internet, in tako se simpatična heroja odpravita na vsemrežje, kjer odkrijeta strani kot IMDB, eBay, preglavice pa jima bodo delali nadležni oglasi ter “click-bait” naslovi člankov.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!