The Division presegel 20 milijonov igralcev

Tom Clancy’s The Division je bil ob izidu precej osovražen naslov. Težave so bile hroščavost, neoptimiziranost, izpadanje strežnikov ter preprosto premalo vsebine ob dosegu najvišje izkustvene stopnje. A založnik Ubisoft ni obupal in to je že drugi njihov naslov po Rainbow Six: Siege, ki je kljub slabim začetkom kasneje dobil lojalno bazo igralcev. Ta se očitno še povečuje, saj se je Ubi pred kratkim pohvalil, da si je The Divsion skupaj preneslo že 20 milijonov igralcev. Res je, da je imela igra kar nekaj zastonjskih vikendov, kar je napihnilo številke, a vseeno je to impresivna cifra, kjer nekateri poročajo celo o čakanju v čakalnih vrstah pred vstopom v igro.

Razvijalec Massive je pred kratkim vpeljal tudi posodobitev 1.8, podnaslovljeno Resistance, to pa je bil največji popravek igre do sedaj. Špil je dandanes močno drugačna izkušnja od svojih začetkov, zato se ji morda splača ponuditi še eno možnost.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!