Far Cry 5 z novim napovednikom, razodete tudi grafične nastavitve

Založnik Ubisoft nas zopet draži, tokrat z novim napovednikom za močno pričakovano prvoosebno streljanko Far Cry 5.

Tokratni video prikazuje novo regijo, imenovano Whitetail Mountains. Ta predelček mape naj bi bil pravi raj za tiste igralce, ki se svojih nalog raje lotijo na skrivalniški način, saj bo tu ogromno gozdov za skrivanje ter pečin, iz katerih bomo lahko naskočili naše sovrage iz zasede.

Far Cry 5 izide 27. marca in obljublja največji nabor orožij ter vozil v seriji do sedaj. Razvijalci so obljublili da igra ne bo vsebovala “loot-boxov”, bodo pa prisotne mikrotransakcije. Med pohajkovanjem po deželi bomo lahko namreč naleteli na “Silver Bars”, s katerimi bomo lahko nabavili prestižna orožja, oblačila ter vozila. To srebro pa bo seveda moč kupiti tudi z resničnegim denarjem preko vgrajene trgovine. Spletna stran PCGamer je med drugim razodela tudi grafične nastavitve ter kar 30 minut igralnega posnetka iz PC verzije.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!