Beyond Skyrim: Morrowind nas bo vrnil v uničeno pokrajino Morrowind

Skyrim igra, ki se še kar en čas ne bo poslovila. Modifikacije še po dobrih šestih letih tečejo kot po tekočem traku. In ne, ne govorimo o malih stvareh, ki dodajo kak meč oziroma oklep v igro, ampak o modifikacijah, ki prinesejo v igro tudi do 30 ur dodatne vsebine ali pa večigralsko igranje.

Beyond Skyrim je skupnost, ki želi v Skyrimovem motorčku poustvariti vse dežele Tamriela v časovnem obdobju, v katerem se nahaja tudi sama igra. Zraven poustvarjene dežele pa je tudi priključena popolnoma nova zgodba, kot tudi glasba. Do zdaj je za njimi že en uspešen projekt iz pokrajine Cyrodiil, in namreč kraljestvo Bruma. V izdelavi imajo tudi zelo hladno deželo, postavljeno na samem severu planeta Nirn, Atmora. A so nas tokrat začeli dražiti s povsem novim delom mape, ki smo jo spoznali v tretjem delu franšize The Elder Scrolls, kot tudi pred kratkim v razširitvi za The Elder Scrolls Online. To je seveda magični Morrowind. Ta ne bo enak tistemu, ki ga poznamo iz prejšnjih naslovov, saj je bila dežela med tem časom popolnoma uničena, ampak bo takšna, kot se jo opisuje v obdobju petega dela franšize Skyrim, ki se odvija dvesto let za Morrowindom. Starošolski igralci, ki ste preigrali Morrowind boste v napovedniku prepoznali nekaj lokacij a stvari so se od takrat malce spremenile. Namreč v teh dveh stoletjih je meteor Baar Dau zadel mesto Vivec, kar je sprožilo vulkansko erupcijo iz Red Mountaina.

Projekt je ogromen in glede na to, da je minilo že 5 let odkar čakamo na ambiciozen projekt Skywind, ki si je za nalogo zadal prenesti Morrowind v Skyrim pogon, bomo na ta Beyond Skyrim čakali verjetno še veliko dlje. Razvojna ekipa še vedno nabira prostovoljce za svoj projekt in če obvladate oblikovanje stopenj ali pa glasovno podajanje, se lahko prijavite tule.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!