Blizzard v Hearthstonu podarja karte

Razvijalec Blizzard proslavlja dvajseto obletnico Starcraft franšize in zaradi tega dogodka se je odločil nagraditi svoje zveste privržence.

Vsak teden Hearthstone igra priredi “Tawern Brawl”, in če ta dogodek zmagate, prejmete en klasičnen Hearthstone skupek kart. A če sodelujete v posebnem Starcraft “Tawern Brawl” dogodku, bodo nagrade malce drugačne. Namreč, med 21. in 25. marcem vam ne bo potrebno niti zmagati, ampak samo sodelovati, da prejmete svoje dobrote. Blizzard vam bo podaril kar tri skupke kart iz razširitve Kobolds & Catacombs, zato se mogoče splača vrniti v akcijo.

Ni pa to edina igra, ki bo prejela brezplačne dobrote. V Overwatchu boste prejeli zastonjski “skin” za heroja Widowmaker, za Diablo III brezplačnega Battlecruiser ljubljenčka ter portrete za Heroes of the Storm.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!