Life is Strange: Before the Storm – dodatna epizoda “Farewell” sedaj na voljo

Avantura Life Is Strange: Before the Storm, ki je sestavljena iz treh epizod, je včeraj dobila še finalno, “bonus” poglavje. Epizoda Farewell je na voljo samo tistim, ki so kupili Deluxe inačico Life Is Strange in je namenjena igralcem, ki so potrebovali še zadnje slovo od dveh karakterjev iz izvirnika, Chloe in Max.

Farewell epizodica bo razveselila še posebej tiste, ki so pogrešali originalno glasovno igralko Ashly Burch, v izvirniku glas protagonistk Chloe Price ter Hannah Telle, slednja je bila zaslužna za Max Caulfield. Burchova svoje vloge prej ni odigrala zaradi stavke SAG-AFTRA, a se je sedaj vendarle vrnila v srca vseh predanih oboževalcev serije.

Tisti, ki vam ni samo do digitalne vsebine, si lahko privoščite fizično izdajo “Limited Edition” na Eigre.si, kjer lahko naročite igro za PC, Xbox One ali PlayStation 4, ta pa vsebuje vse tri, do sedaj izdane epizode ter tudi dodaten del “Farewell”.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!