Solo z novim napovednikom

Solo je introspektivna ugankarska igra, ki jo bomo lahko preigrali samo v enoigralskem načinu. Celotna zgodba se vrti okoli ljubezni, ki je kot nekakšno gorivo in nas poganja skozi življenje. Igra je postavljena v živahen svet s čudovitimi otoki, ki jih moramo med seboj povezovati tako, da gradimo poti. Poleg naštetih stvari lahko v igri igramo kitaro, uživamo v danem momentu, hranimo živali, sedimo na klopci in počnemo še druge aktivnosti. Gre za sprostitveno igro, kjer lahko počnemo različne aktivnosti s poudarkom na ljubezni.

Solo je razvil razvijalec Team Gotham, izšla pa bo 26. aprila 2018 na platformi Steam.

Če ste pristaš iger za sproščanje, kot je recimo PlayStationova ekskluziva Journey, potem je vredno razmisliti tudi o Solo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!