Rift se vrača h koreninam

Podjetje Trion Worlds je leta 2011 izdalo MMORPG, ki je bil zelo podoben World of Warcraft. Seveda ta ni nikoli tako zaslovel kot njegov vzornik in razvijalci so bili celo prisljeni spremeniti poslovni model iz naročnine v brezplačno opcijo s trgovino. Večini oboževalcem je to zbilo moralo in veliko igralcev je zapustilo igro. Sedaj pa se razvijalci vračajo z novim strežnikom, imenovanim Rift Prime, ki ne bo vseboval nobenih t. i. “Pay to Win” možnosti, ampak se bo vrnil h koreninam, kar pomeni, da bo treba za igranje mesečno odšteti denarčke. Strežnik Rift Prime nas bo vrnil na začetek, ko je bila najvišja izkustvena stopnja 50 in v čase, ko ni bilo raznih “boostov” in posebnega denarja v sami igri. Sčasoma pa bo Trion Worlds odklenili tudi nove vsebine in tudi najvišjo izkustveno stopnjo.

Rift Prime Primogenitor Pack tukaj lahko kupite za 29,99 $, mesečna naročnina pa vas bo stala 14,99 $. Paket vsebuje 30 dni Patreon dostopa, dva kupona, ki imata vsak 15-dneven Patreon dostop, poseben “mount”, naziv “Primogenitor”, poseben plašč in nov okvir za portret.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!