Crash Bandicoot trilogija prihaja na Nintendo Switch in PC

V začetku februarja se je že govorilo, da bo Crash Bandicoot trilogija izšla na konzoli Nintendo Switch in osebnih računalnikih, sedaj pa lahko potrdimo, da se bo to tudi zares zgodilo, saj trilogija prihaja 10. julija, ko bodo dnevi še tako dolgi in vroči.

Crash Bandicoot je “platformer”, igra, narejena s strani Naughty Dog in Sony Entertainment. Mnogo let je bila ekskluziva za konzolo PlayStation, pred kratkim so prenovljeno celotno različico naredili tudi za PlayStation 4 in sedaj so se končno odločili še za PC in Nintendo Switch. Celotna trilogija vsebuje igre Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back in Crash Bandicoot: Warped.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!