Fortnite prihaja na mobilne naprave

Epic Games, ki trenutno stoji za eno najbolj igranih iger, je naznanil prihod Fortnita za mobilne naprave. Uporabniki iOS operacijskega sistema bodo prvi dobili igro v svojo trgovino, kasneje bodo pa tega deležni tudi Android uporabniki, za piko na i so razvijalci poskrbeli, da bo med PC-ji in mobilnimi napravami  potekal t. i. “crossplay”. Obe mobilni različici bosta podpirali isti način, kjer se bojuje 100 igralcev, ki ga najdemo tudi pri osebnih računalnikih. Poleg tega bodo igralci na telefonih oz. tablicah lahko igrali tudi z uporabniki Mac in PlayStation 4 igralci. A preigravanje med različnimi platformami ne bo ostalo samo pri mobilnih napravah, saj naj bi se za podobno potezo dogovarjala Microsoft ter Sony. Direktor Epic Games izpostavlja, kako pomembno je, da imajo njihovi igralci dostop do igre kjerkoli, kadarkoli in igrajo z vsemi napravami, ki so na trgu. Za igranje igre Fortnite bo treba imeti samo en račun in vaš napredek bo na vseh napravah isti.

Fortnite dobil nov igralni način “Teams of 20”

12. 3. 2018 se bo začel dogodek za iOS, kjer se bomo najprej prijavili in razvijalci nam bodo poslali e-pošto s povezavo za prenos igre, poleg tega pa bomo dobili še več kod za naše prijatelje. Fortnite bo deloval na najprej telefonih 6S/SE in na tablicah iPad 2, iPad Pro, iPad Mini 4.

Žal Epic Games niso še naznanili datuma izida za mobilne različice, ampak verjetno se bo to zgodilo v najbolj vročih časih poletja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime