Neverwinter Nights: Enhanced Edition izide še ta mesec

Razvijalec Beamdog, ki si je za nalogo zadal prenesti starošolske RPG-je v bolj moderno preobleko, je najavil čas izida njihovega zadnjega projekta Neverwinter Nights: Enhanced Edition.

To se bo zgodilo že ta mesec, in sicer 27. marca 2018, ekskluzivno na Steam platformi.

Beamdog je sicer že prejšnji mesec začel pošiljati ključe za zaprto beto in tisti, ki so igro prednaročili, so se že lahko poigrali s preizkusno inačico Biowareove klasike. Neverwinter Nights je v originalni izvedbi izšel že davnega 2002 in po 16 letih si je igra zagotovo zaslužila preobrazbo. Sicer bi oboževalci serije zagotovo raje videli tretji del svoje priljubljene franšize, a zadovoljiti se bodo morali tudi s tem.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition obljublja optimizacijo igre za sodobne sisteme, kjer bodo prisotne izboljšane teksture ter višje resolucije. Igro bo moč kupiti na Steamu, lahko pa jo že prednaročite iz Beamdogove uradne strani.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!