Frostpunk z novim napovednikom in datumom izida

Razvijalci 11 Bit Studios so pokazali nov napovednik za njihovo prihajajočo temačno igro Frostpunk. Če vam je razvijalčevo ime znano, je to verjetno zaradi njihovega zadnjega naslova, This War of Mine.

V Frostpunku boste skrbeli za infrastrukturo in socialno plat mesta, ki je na robu propada. Svet je namreč zadela globalna katastrofa in ljudje poskušajo preživeti v ledenih in zmrzjenih naseldbinah. Na vas bo sprejemanje moralnih odločitev: skrb za naraščaj v težkih pogojih, podpora kanibalizmu, moč pa bo celo usmrtiti ranjene prebivalce, ki niso več sposobni za delo in vam samo odžirajo dragocene dobrine. Temačnost bo prevevala celotno igro, očitno se v tem pogledu Frostpunk ne bo bistveno razlikoval od This War of Mine.

Kupiti jo bo mogoče na platformah Steam ali GOG, za PC pa bo izšla 24. aprila 2018.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!