Legendarna igra Tomb Raider, ki je svojo slavo doživela predvsem v igrah, je kasneje premagala okove igričarske industrije in se podala tudi na filmska platna.

Verjetno se vsi spomnimo, kako je vlogo roparice grobnic njega dni uprizorila Angelina Jolie. A to je bilo že kar nekaj let nazaj in serija Tomb Raider se je v vseh teh letih spremenila, tako na igričarskem kot filmskem področju.

Tomb Raider, ki ne vsebuje nobenega podnaslova, gre po stopinjah svojega igričarskega vzornika. To pomeni, da bo naša protagonistka Lara Croft bolj ranljiva in realna, okolica in zgodba pa bolj odrasli in krvavi. Film v slovenske kinematografe prispe zelo kmalu, in sicer se bo to zgodilo 15. marca 2018.

V sodelovanju z Blitz Slovenija smo za vas pripravili še eno nagradno igro. Tokrat vam podarjamo akcijsko figurico Lare Croft, ki bo zagotovo prijala vsem oboževalcem Tomb Raider serije.

Vse, kar morate storiti, je, da všečkate našo objavo na Facebooku in pod komentar odgovorite na vprašanje: “Katerega leta je Tomb Raider prvič prišel na velika platna kinematografov?”

Oglašujte na naših portalih, več info.

Nagradna igra bo potekala vse do nedelje, 18. 3. 2018, ko bomo med vami izbrali enega srečneža.

Veliko sreče!

Oglašujte na naših portalih, več info.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime