Tomb Raider 1, 2, 3 predelave prihajajo na Steam

Razvijalec Realtech VR je oznanil presenetljivo novico, kjer so napovedali predelavo prvih treh delov legendarne Tomb Raider serije.

Za igranje boste potrebovali licenčno DOS kopijo teh treh naslovov, ki se prodajajo na Steamu, tu bodo na voljo tudi njihove predelave. Če imate igro že v posesti, pa boste nadgradnjo prejeli povsem brezplačno.

Ekipa je zaključila z razvojem prvih dveh delov in sedaj pospešeno delajo na trojki. Nova verzija bo imela nov 3D pogon in bo vsebovala boljše učinke, kot so “ambient occulsion” ter sence in podporo za sodobne operacijske sisteme. Poleg tega bo tu polna podpora igralnim kontrolerjem, vključeni bodo DLC-ji, kot sta Unfinished Business & The Golden Mask, popravljenih pa bo tudi ogromno hroščev. Razvijalci so celo implementirali podporo VR-napravam, kar iz paketa naredi pravo poslastico.

Zaenkrat še ni znanega datuma izida, a verjetno nanj ne bomo čakali predolgo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!