Assassin’s Creed Origins: The Curse of the Pharaohs DLC dobil napovednik

Assassin’s Creed Origins pridno pridobiva na novi vsebini in nared je že naslednji večji DLC.

Ta nosi ime The Curse of the Pharaohs, prinesel pa bo novo mapo, ki bo skrivala presenečenja na vsakem kotičku. No, vsaj tako pravijo pri Ubisoftu, hkrati tudi obljubljajo resnične lokacije, kot sta templja Karnak in Luxor. Protagonist Bayek se bo podal v območje, znano kot Valley of the Kings, kjer bo našel ogromno grobnic preminulih faraonov. Ko bo poskušal pomiriti njihove duhove, bo našel pot v njihova življenja po smrti, to pa bodo posebna območja, ki bodo povezana s portali.

Ubisoft pravi, da bo nova vsebina velik izziv tudi za veterane igre, zvišali pa so najvišjo izkustveno stopnjo, ki je sedaj omejena pri številki 55. Čakajo nas tudi novi oklepi in legendarna orožja, kar bo navdušilo tiste, ki so do sedaj odklenili že prav vse.

Assassin’s Creed Origins The Curse of the Pharaohs izide danes, na voljo pa je lastnikom “Gold Edition” verzije igre ali pa tistim, ki so kupili sezonsko prepustnico na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime