Coffee Stain Studios dela na novem projektu

Razvijalci uspešne igre Goat Simulator delajo na novem projektu, imenovanem Satisfactory. Pravijo, da želijo tokrat narediti dobro igro brez heca, hroščev in drugih stvari, ki so naredile Goat Simulator zabaven. Žal nam eno-minutnen dražilnik ne pove kaj veliko o novem projektu, prikaže nam le odlično narejen svet, lepo grafično podobo in zelo srčkanega kuščarja, ki bo prevzel prav vsakega.

Direktor studia Coffee Stain Studios je poudaril, da tokrat ne delajo še ene smešne igre, kjer bomo počeli samo neumnosti, ampak se tokrat osredotočajo na resne zadeve.

Če želite, se lahko na njihovi uradni spletni strani prijavite na alfa testiranje, katero se bo začelo maja 2018  to storite tako, da jim zaupate svoj elektronski naslov.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!