Fortnite prihaja na telefone!

Če ste reden igralec popularne “Battle Royal” igre Fortnite, ste zagotovo v igro vložili že ogromno ur. A vložili bi jih še več, če vam ne bi v napoto hodile obveznosti, kot so šola ter služba ali pa družinske obveznosti, kjer troganje prenosnika ni ravno priporočljivo. A kaj kmalu bodo vaši profesorji ter šefi opazili, da nenormalno veliko časa nekaj skrivate pod mizo. Tako je, Fortnite prihaja na mobilne naprave!

Skladno s tem je razvijalec Epic Games prikazal prvi napovednik. Kot je razvidno iz prikazanega, bo igra praktično enaka na mobilnih napravah kot na PC-ju in ne izgleda, da bi grafika občutno izgubila na svoji lepoti. Seveda bodo kontrole precej bolj težavne, a vsaka stvar zahteva svojo vajo.

Omogočen bo tudi “crossplay”, tako da bodo PC in Xbox One igralci lahko igrali s tistimi na mobilnih napravah. Sicer so zaenkrat postavljene omejitve, saj se lahko samo mobilni uporabniki pridružijo v iste sobe, kjer se nahajajo PC igralci, obratno žal ni mogoče.

Fortnite bi najprej izšel za iOS naprave, medtem ko boste pristaši Android sistemov morali malce počakati. Za testiranje na iOS se lahko že prijavite, in sicer na sledeči povezavi, in če boste med izbranimi srečneži, vas bo Epic Games obvestil preko e-sporočila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime