Hearthstone dobiva novo razširitev: The Witchwood

Razvijalec Blizzard je najavil novo razširitev za svojo popularno kvartopirsko igro Hearthstone.

Ta bo nosila ime The Witchwood in nas bo postavila v strašljivo območje Gilneasa. Moč bo pridobiti kar 135 novih kart, peščico izbranih si lahko ogledate na slikah spodaj.

Dobili bomo tudi nove igralni načine, kot je “Echo”, ki povzroči, da nekatere karte v vašem skupku dobijo kopije, ko ji odigrate. Te karte lahko potem uporabite do konca vaše runde, vse dokler imate dovolj mane. Tu so tudi nove “Rush” karte, ki so podobne “Charge” kartam, s to razliko, da prve lahko napadajo samo minione, in ne nasprotnega heroja.

Dobili bomo tudi novo enoigralsko kampanjo, imenovano Monster Hunt. Izbrali bomo enega od štirih unikatnih herojev in se podali v temačne predele Witchwooda. Tam bomo morali preživeti 8 bojev, ki naraščajo po težavnosti, na koncu pa nas čaka še bitka s šefom, a da bodo zadeve uravnotežene, bodo igralci lahko po vsakem spopadu nadgrajevali svoje skupke kart.

The Witchwood bo vseboval 70 skupkov kart, cena pa je kar zasoljena, saj vas bo obrala za 49.99 €, vendar če ste reden igralec, ste verjetno do sedaj zapravili že mnogo več. Dodatek še nima trdno zakoličenega datuma izida, a naj bi izšel nekje do konca aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime