The Crew 2 bo 14. marca začel s alfa testiranjem

Crew je spletna dirkačina, katero razvijajo Ivory Tower in Ubisoft. Prva igra je izšla leta 2014 za Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 in PC. Sedaj so razvijalci naznanili prihod alfa različice, ki naj bi se začela 14. marca in končala 19. marca. V alfi bo mogoče testirati prilagoditev stanovanj in vozil, dirkanje po ulicah, t. i. “rally raids” in “powerboats”. Alfo bo mogoče igrati samo preko Ubisoft odjemalca uPlay, po izidu pa jo bo mogoče kupiti tudi preko platforme Steam.

Crew 2 bo imel velikanski odprti svet, v katerem bomo lahko našli druge igralce, odkrivali zanimivo mapo in se zabavali kot še nikoli prej. Svet bo zelo raznolik, imeli bomo zasnežena in travnata območja, gore, vsem poznan “Grand Canyon”, reko Mississippi in še mnogo drugih območji. Poleg tega bodo v celotni mapi na voljo štiri različne družine, ki bodo imele svojo kulturo in discipline, preko njih si bomo kupovali stvari in tako izboljševali ter prilagajali naša vozila.

Če se želite registrirati za alfo, lahko to storite na uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!