Star Wars: Battlefront 2 bo dobil predelan sistem napredovanja

Po katastrofalnem izidu igre Star Wars: Battlefront 2, kjer je bil založnik Electronic Arts pod topniškim ognjem, tako iz strani igralcev kot tudi igričarskih novinarjev, je bilo vse skupaj nekaj časa tiho.

EA pa je včeraj oznanil, da bo 21. marca izdal posodobitev, ki bo popolnoma predelala sistem napredovanja. Dobra novica je, da “Star Cards” ne bo več moč kupiti za pravi denar, ampak se jih bo lahko pridobilo samo preko igranja.

Med igranjem bodo igralci pridobivali izkušenjske točke za različne razrede, herojske karakterje in vesoljska plovila. Če naberejo dovolj izkušenjskih točk in pridobijo novo izkustveno stopnjo, bodo prejeli “Skill Point”, tega pa lahko izkoristijo za nakup ali nadgradnjo “Star Carda”.

Prav tako v vrednostnih skrinjah ne boste več odkrili “Star Cardov”, skrinj pa tudi ne bo več mogoče kupiti. Te bomo lahko pridobili samo z vsakodnevno prijavo v igro, komplentiranjem “Milestonov” ter preko časovno omejenih izzivov. V skrinjah boste lahko pridobili denarno valuto “Credits” ali pa kozmetične predmete (zmagovalne poze in emotikoni); nič od tega pa vam ne bo prineslo prednosti v samem igranju.

Se Star Wars: Battlefront 2 počasi spreminja v igro, vredno zaupanja? Počakajmo, in videli bomo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime