HTC Vive Pro prihaja 5. aprila za astronomsko ceno

Virtualni napravi HTC Vive in Oculus Rift sta že kar nekaj časa prisotni na tržišču in počasi se pripravlja čas za njuna naslednika.

Prvi bo na potezi HTC, ki je svoj naslednji izdelek poimenoval HTC Vive Pro, ta pa bo izšel 5. aprila 2018. Podpiral bo skupno resolucijo 2880×1600 oz. 1440×1600 na vsako oko, najnovejša verzija pa bo že vključevala vgrajene slušalke, ki bodo podobne Oculus Riftu. Resolucija naj bi se tako povečala za kar 78 % napram originalu, kar naj bi močno pripomoglo pri zmanjšanju vidnih piklsov na zaslonu.

Dobra novica je, da bo izvirnemu HTC Vivu cena padla na 499 €, kar ga bo približalo ceni Oculus Rifta (čeprav je slednji še vedno cenejši za 100 $), slaba novica pa je cena Pro izvedenke. Ta vas bo obrala za kar 799 $, kjer pa so v ceno všteta samo očala. Če temu prištejete še senzorje ter kontrolerje, ste krepko čez jurja, kar izdelek naredi privlačnega samo tistim, z res globokimi žepi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!