CD Projekt RED odpira nov studio

CD Projekt RED so odprli nov studio v mestu Wroclaw na Poljskem. Studio bo pomagal razvijati zelo pričakovano futuristično igro Cyberpunk 2077, nova hiša naj bi imela 18 zaposlenih.

Glava studia CD Projekt RED je povedal, da so zelo navdušeni nad odpiranjem novih pisarn v mestu Wroclaw. Dodal je še, da je ekipa zelo močna in jim bo zagotovo uspelo narediti Cyberpunk 2077 še boljši.

Cyberpunk 2077 je velikanski projekt, ki je bil naznanjen, še preden je The Witcher 3 ugledal luč sveta, ampak nikoli nam niso razkrili prav veliko, saj je še danes igra globoko v razvoju. Razvijalci obljubljajo še bolj izpopolnjeno igro, kot je Witcher 3, ki velja za enega najboljših RPG-jev vseh časov. Tudi pričakovanja igralcev so velika in upamo, da bo imel studio kaj za pokazati na letošnjem dogodku E3.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!