Zgodba najboljšega slovenskega League of Legends igralca: Mikyx

YouTube kanal Misfits Gaming je izdal novo epizodo, ta pa se osredotoča ravno na junaka slovenskih korenin, Mikyxa.

Mikyx, čigar pravo ime je Mihael Mehle, je prebival v majhni vasici Čušperk, ki šteje vsega 400 prebivalcev. Njegova kariera se je začela že pri desetih letih, kjer je na prastarem računalniku (od tu “potato PC” iz naslova posnetka), sedeč na preprostem lesenem stolu, preigraval League of Legends, rad pa je imel tudi druge igre, kot so Warcraft II, Warcraft III ter Empire Earth.

Čeprav je odraščal v precej težkih pogojih, se je vzdignil med najboljše igralce in sedaj, pri samo 19 letih, velja za enega najboljših “support” igralcev v LoL-u. Naj se s tem pisni del njegovega življenja končna, saj je spodnji posnetek res odličen in ga priporočamo za ogled tudi tistim, ki sploh ne spremljajo League of Legends, saj gre za zgodbo, ki pokaže, kaj lahko v življenju dosežemo s trdim delom in motivacijo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!