Far Cry 5 vsebuje skriti konec, ki omogoča končanje igre v desetih minutah

Ste vedeli, da ste Far Cry 4 lahko dokončali v samo nekaj minutah? Ko na začetku našega junaka Ajaya Ghala odpeljejo na srečanje z glavnim zlobnežem, Paganom Minom, se ta za nekaj minut poslovi, a vas prosi, da malce počakate. Seveda gremo kot igralec takoj na pustolovščino, a če upoštevamo njegove besede in v sobi dejansko počakamo, se Pagan vrne in vas odpelje k prostoru, kjer odložite pepel svoje mame k večnemu počitku. Igra se takrat konča in vaše delo je opravljeno v samo nekaj minutah.

Podobnega prijema so se razvijalci poslužili v Far Cry 5, ki izide že jutri. Na začetku se odpravite s šerifom aretirati možakarja Josepha Seeda v Eden’s Gate, kjer je na vas, začetniku, da ga tudi aretirate. A če ta ukaz ignorirate, se odvrti alternativni konec in igre je konec v samo nekaj minutah.

Spodnji video to pokaže v celoti, in čeprav ne gre za nekaj res posebnega vseeno velja opozorilo o rahlih kvarnikih.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!