Inter-Tech postal partner dogodka Gaming brez izgovorov!

Dogodek Gaming brez izgovorov je iz dneva v dan bližje, zato je na mestu, da par besed povemo o samih računalniških konfiguracijah, ki bodo tekmovalce čakale na samem prizorišču.

Ko smo si zadali izvedbo dogodka Gaming brez izgovorov, je bila naša glavna vodilna vizija, da naše igralce postavimo na prvo mesto. Da bi jim omogočili čimbolj brezskrbno izkušnjo, jih bodo računalniki že čakali na prizorišču, pripravljeni za akcijo. Da bi bila izkušnja popolna, smo zavihali rokave in igričarske računalnike sestavili povsem sami, a brez pomoči seveda ni šlo.

Tu je vskočilo v podporo podjetje Inter-Tech GmbH, ki bo priskrbel dva pomembna sestavna dela vsakega računalnika. Tako so nam velikodušno ponudili vrhunski napajalnik Argus RGB-650W CM, ki ne izstopa samo po moči, ampak tudi lepoti. Vsebuje namreč RGB osvetljavo, ki je obvezni sestavni del vsakega pravovernega igričarja.

Njihova pomoč pa se ni ustavila samo tu, saj vsak paket potrebuje lep in močan ovoj. S tem namenom so nam priskrbeli vrhunska CXC2 ohišja, ki so res prava paša za oči. Spredaj vsebujejo tri modre Argus L-12025 LED ventilatorje, sprednja stran pa je zgrajena iz kaljenega stekla, kar da ohišju prav unikaten izgled.

Kdo je Inter-Tech GmbH?

Inter-Tech GmbH je ponudnik računalniških komponent, katerega nabor izdelkov je namenjen tako končnim kot OEM uporabnikom. Že od leta 1996 na evropskem tržišču ponujajo računalniška ohišja in napajalnike. Njihov razpon sega od majhnih ITX ohišij preko običajnih računalniških stolpov do “rack” ohišij za strežnike. V zadnjih letih so svoj nabor izdelkov razširili tudi na druga področja in sedaj ponujajo tudi napajalnike za prenosnike, zunanja ohišja za trde diske, hladilnike za procesorje, ventilatorje in različne računalniške dodatke za igričarje in ostale uporabnike. Njihov moto je »oblika sledi funkciji« in skupaj z zanesljivimi proizvodnimi partnerji ponujajo dobro oblikovane in zanesljive izdelke.

Inter-Tech se tako pridružuje naši vrsti partnerjev pri dogodku “Gaming brez izgovorov”, ki se bo zgodil 14. 4. 2018 na lokaciji Cityparka v Ljubljani. Skupaj z njihovo pomočjo bomo izpeljali dva velika turnirja, in sicer v igrah Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA18.

Upamo, da se na dogodku zberete v čim večjem številu, zato ste tako igralci kot sami obiskovalci vljudno vabljeni na Gaming brez izgovorov! Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi v klepetu na našem Discord kanalu (klikni me, potrebujete program Discord).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime