Je Sea of Thieves zamaskiran “Early Access” naslov, ki se prodaja po polni ceni?

YouTube kanal Crowbat je izdal nov video, ki prikaže najnovejšo piratsko simulacijo v precej slabi luči.

Kot je razvidno iz naslova posnetka, se poraja vprašanje, če je Sea of Thieves samo zamaskiran Early Access naslov, ki pa ga prodajajo po polni ceni, torej 60 €.

Igra naj bi vsebovala samo par ur vsebine, s katastrofalnimi stranskimi nalogami, kjer šepa samo raziskovanje, ki naj bi bil glavna privlačnost tega naslova. Manjkalo naj bi tudi samo napredovanje, saj je to prikazano samo v odklepanju kozmetičnih dodatkov in naj bi v tem pogledu zaostajala za rahlo sorodnim naslovom Assassins Creed: Black Flag.

Po 4 letih razvoja naj bi igra v končni verziji ostala praktično ista kot v beta izdajah in mnogi se sprašujejo, kaj za vraga je razvijalec Rare počel v vsem temu času.

Sea of Thieves drži na Metacriticu s strani uporabnikov zaenkrat porazno oceno 5.5, medtem ko so bili igričarski kritiki malce bolj radodarni in ji v povprečju namenili oceno 71.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!